Kleine huisdieren

Als dierenartsen kleine huisdieren proberen wij u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen. Om dat te doen volgen wij regelmatig lezingen en congressen.

Wij hebben gekozen om op afspraak te werken. Zo hoeft u niet lang te wachten en ook voor uw huisdier wordt hierdoor de stress van een volle wachtkamer vermeden. Voor spoedgevallen zijn wij steeds telefonisch bereikbaar.

Wij beschikken over een digitaal röntgentoestel, gasanaesthesie en een labo voor microscopisch en bacteriologisch onderzoek.

 

Consultaties steeds na afspraak : 013 35 37 00

  • ma-vr van 09.00u - 19.00u

  • za van 10.00u - 12.00u

Mail khd@galluvet.be

Nieuws

Nieuws

Problemen van de mondholte (waaronder aandoeningen van de tanden en het parodontium) vormen één van de belangrijkste en meest voorkomende gezondheidsproblemen bij dieren in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Diensten

Uw dier kan overal darmwormen oplopen, zowel binnen als buiten. Het is dus praktisch onmogelijk om te voorkomen dat uw huisdier ermee in contact komt, of het nu tijdens het uitlaten, binnenshuis of in uw tuin is.

Honden,katten en konijnen worden als zeer gewaardeerde huisgenoten gezien.
Geen wonder dus dat aan voeding en verzorging veel aandacht wordt besteed.
Ook de fabrikanten van diergeneesmiddelen besteden veel tijd en energie aan de ontwikkeling van steeds betere diergeneesmiddelen.

Sinds september 1998 bent u  verplicht uw hond te laten identificeren en registreren. De identificatie gebeurt aan de hand van een electronische chip.

Teamleden